Bag hjemmesiden

Bag Den Digitale Underviser

Der findes i dag en lang række teknologier, der kan tilføre noget ekstra og mere til undervisning. Det har hidtil ikke været så almindeligt brugt i aftenskoleundervisningen, men nogle få pionerer har alligevel introduceret forskellige nye værktøjer til deres elever - med stor succes.

Givende og let

Vi vil gerne skubbe lidt til aftenskolernes udvikling og vise andre undervisere, at der er mange gode grunde til at bruge digitale værktøjer. Det kan give noget ekstra til undervisningen - og det kan faktisk være lettere at fremstille end traditionelle undervisningsmaterialer.

Partnerne bag

Den Digitale Underviser er et initiativ af de fem landsdækkende oplysningsforbund AOF, DOF, FOF, Fora og LOF samt Daghøjskoleforeningen. Klik på det enkelte logo, hvis du ønsker mere information om partnerne. Har du spørgsmål eller andet bedes du kontakte den person, der repræsenterer den organisation, du selv kommer fra. Kontaktpersonerne fremgår herunder.

aof-160.jpg

Hafida Bouylud: hb@aof-danmark.dk

DOF_logo_hvid_typo_b170px-web.jpg

Martin Thirstrup Hansen: mh@danskoplysning.dk

fof-160.jpg

Per Kristensen: pk@fof.dk

fora_logo_160.gif    

Marlene Berth Nielsen: marlene@fora.dk

lof-logo-100.gif

Dorthe Lykke Olesen: dlo@lof.dk

DHSF-logo9-1-release.gif

Randi Jensen: rj@daghojskoler.dk

Støtte

Projektet er støttet af Kulturministeriets puljemidler til udvikling og omstilling af den lokale folkeoplysning, administreret af Dansk Folkeoplysnings Samråd.

dfs-logo.gif

dof